Condicions d’enviament i devolució SPORTS ALEX

A Sports ÀLEX estem compromesos a fer-te arribar les teves compres de la forma més eficient i ràpida possible. Per això, en el moment en què fas la teva comanda, el nostre equip es posa en marxa per preparar-lo i enviar-teu a casa amb total comoditat i seguretat per a tu.

DESPESES D’ENVIAMENT:

● Lliuraments a domicili: Enviament gratuït en comandes superiors a 60 €. Per a comandes inferiors a 60 €, les despeses d’enviament es mostraran abans d’acabar la compra. El càlcul de l’import es realitza en funció de la direcció d’enviament.

Recollida a la botiga: Pots estalviar les despeses d’enviament amb independència de l’import de la comanda si ens visites a la nostra botiga al Carrer Pau Casals, 45-bxos, Ametlla de Mar (Tarragona).

CANVIS I DEVOLUCIONS:

Es permet la devolució o el canvi del producte dins dels 14 dies naturals a comptar a partir de la recepció de la comanda. Les despeses d’enviament per al canvi o la devolució dels articles són a càrrec de client.

En tot cas els articles a retornar o canviar hauran d’estar en perfecte estat, sense ús, sense taques i amb les seves etiquetes originals. És important que el producte no hagi estat manipulat i es retorni en el mateix embalatge en què es va rebre.

En el cas que l’embalatge original hagi quedat inutilitzable, es permet la devolució de la comanda sota la possibilitat que pateixi una depreciació. Segons la Llei General de Defensa dels Consumidors i Usuaris (26/1984), el consumidor serà responsable de la disminució de valor dels béns quan aquesta resulti d’una manipulació dels mateixos diferent de la necessària per a establir la seva naturalesa, les seves característiques o el seu funcionament.

Les despeses d’enviament del primer canvi seran gratuïts sempre que els articles per canviar superin l’import de 30 €. A partir del segon canvi, les despeses d’enviament correràn a càrrec del client independentment de l’import del producte.

Els canvis de productes comprats online poden realitzar-se a la botiga física de forma gratuïta.

A Sports Alex treballem per oferir productes de qualitat als millors preus. Des de la nostra botiga online, ara és possible apropar-te els nostres articles a casa sense necessitat de desplaçar-te.

Per a qualsevol altre dubte o pregunta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies per confiar en els nostres serveis.

caCatalà
Obrir chat
Podemo ajudar-te?
Podem ajudar-te en alguna cosa?